How to Cite:
Knibbe, M.T., 2007. De hoofdelijke beschikbaarheid van voedsel en de levensstandaard in Nederland, 1807-1913. TSEG - The Low Countries Journal of Social and Economic History, 4(4), pp.71–107. DOI: http://doi.org/10.18352/tseg.629
Knibbe, M.T., 2007. De hoofdelijke beschikbaarheid van voedsel en de levensstandaard in Nederland, 1807-1913. TSEG - The Low Countries Journal of Social and Economic History, 4(4), pp.71–107. DOI: http://doi.org/10.18352/tseg.629
Knibbe MT. De hoofdelijke beschikbaarheid van voedsel en de levensstandaard in Nederland, 1807-1913. TSEG - The Low Countries Journal of Social and Economic History. 2007;4(4):71–107. DOI: http://doi.org/10.18352/tseg.629
Knibbe, M. T. (2007). De hoofdelijke beschikbaarheid van voedsel en de levensstandaard in Nederland, 1807-1913. TSEG - the Low Countries Journal of Social and Economic History, 4(4), 71–107. DOI: http://doi.org/10.18352/tseg.629
Knibbe MT, ‘De Hoofdelijke Beschikbaarheid Van Voedsel En De Levensstandaard in Nederland, 1807-1913’ (2007) 4 TSEG - The Low Countries Journal of Social and Economic History 71 DOI: http://doi.org/10.18352/tseg.629
Knibbe, Merijn T.. 2007. “De Hoofdelijke Beschikbaarheid Van Voedsel En De Levensstandaard in Nederland, 1807-1913”. TSEG - the Low Countries Journal of Social and Economic History 4 (4): 71–107. DOI: http://doi.org/10.18352/tseg.629
Knibbe, Merijn T.. “De Hoofdelijke Beschikbaarheid Van Voedsel En De Levensstandaard in Nederland, 1807-1913”. TSEG - the Low Countries Journal of Social and Economic History 4, no. 4 (2007): 71–107. DOI: http://doi.org/10.18352/tseg.629
Knibbe, M. T.. “De Hoofdelijke Beschikbaarheid Van Voedsel En De Levensstandaard in Nederland, 1807-1913”. TSEG - the Low Countries Journal of Social and Economic History, vol. 4, no. 4, 2007, pp. 71–107. DOI: http://doi.org/10.18352/tseg.629